trimm copenhagen

TRIMM Copenhagen ble etblert i 2010 av den danske designeren Rikke Gjørlund. Selskapet har maritime røtter som er tydelig i både design og materialbruk. Møbelstoffet er Sunbrella Plus som er et veldig slitesterkt stoff. Det er tregangen mer vannavisende enn vanlig Sunbrella-stoff. Stoffet brukes i båtlivet på kalesjer og puter etc. Det vil si møblene er godt rustet for det nordiske klimaet mot både regn, vind og sol. Møblene er av høy kvalitet og varer sesong etter sesong. Et godt regnskap for både deg og klimaet.
 

Alle møblene blir produsert i Polen, de har stort sett alt på lager som betyr relativ kort leveringstid, ca. 2-3 uker fra bestilling.  

Utemøblene er delt i to typer. Brick-serien, modulbasert, hvor du setter sammen din egen sofa-gruppe med stål understell. Og så er det gjengen møbler med EPS-perler som base («bean-bag»). De er veldig stødige og enkle å flytte på. Og, alle møblene kan også brukes innendørs.
TRIMM har også innendørsstoffer til de samme møblene. 

Alle utemøbler har fire stoff-fargevalg:
beige, grafitt, grå og taupe.

BRICK-SERIEN

Brick moduler – design selv oppsettet til din drømmelounge.
Liten sofa, lang sofa, sjeselong, enkel stol –  mange muligheter.

«BEAN-BAG»

Det er gjengen møbler med EPS-perler som base. De er veldig stødige og enkle å flytte på. Og, alle møblene kan også brukes innendørs. TRIMM har også innendørsstoffer til de samme møblene. Som F.eks. Mini Rocket – en kompakt loungebenk/sofa – perfekt størrelse til små uteområder.

 Se noen av utvalget i nettbutikken vår, og sjekk gjerne ut TRIMM sine egne nettsider, der de har et større utvalg, hvor vi kan bestille opp for deg. Og bare ta kontakt ved spørsmål, på SoMe, tlf eller mail!

 

Foto: TRIMM COPENHAGEN

Se pris og mer av møblene her!