Vår fraktleverandør

Våre bestillinger blir levert gjennom BRING. Forventet leveringstid hos oss med Posten / Bring er 2-4 virkedager, med forbehold om Brings logistikk.

Vi har FRI FRAKT* på ordre over kr 1000,- Handler du for et mindre beløp enn det, vil det tilkomme en fast frakt på kr 59,- til kr 99,- avhengig av hvilken leveringsmetode du velger.

(*Fri frakt gjelder ikke på møbler eller store/skjøre varer. Ved kjøp av større varer, møbler, tepper eller varer som er ekstra skjøre tilkommer det en ekstra fraktkostnad som vil variere på leveringsadresse og vekt/størrelse på varen. Ta gjerne kontakt med oss på telefon / post@korninterior.no for fraktspørsmål på slike varer, så ordner vi det. )

 

Bestilling

Korninterior.no fører møbler, livsstil og interiørartikler og streber etter å finne godbiter som er vakre, gode og holdbare.

Du ser hvilke variasjoner og farger som er igjen av et produkt, inne på hver produktside. Når din bestilling er registrert, vil du motta en bestillingsbekreftelse per e-post. Vi behandler bestillingen din så raskt vi kan, og når bestillingen din er behandlet, pakket og sendt ut fra oss, vil du få en bekreftelse på dette.

Ved bestillinger i ukedagene prøver vi å sende varene avgårde med Bring samme dag før kl 16, så lenge det ikke er bestillingsvarer eller forhåndsbestilte varer. Ved bestillinger på helg pakker vi varene så raskt vi kan når vi kommer på jobb over like over helgen. Normal leveringstid hos oss med Bring er 2-4 virkedager, med forbehold om Brings logistikk.

Har du spørsmål angående din bestilling, kan du ta kontakt på post@korninterior.no, husk å markere e-posten med ordrenummer og emne.

Vi tar forbehold om at varelageret i nettbutikken, kan inneholde feil. Skulle du mot formodning oppleve at vi er utsolgt for ett eller flere produkter i din bestilling, belastes du selvsagt ikke for varen(e) som ikke kan leveres.

Ønsker du å kansellere en bestilling/ vare, må du kontakte oss fortest mulig per telefon eller epost. Er varen allerede sendt, må du benytte deg av angreretten.

 

Levering

1. Pakke i postkassen / Pakke i postkassen – pose på døra

Om du har valgt fraktmetoden «Pakke i postkassen» vil du få tilsendt pakken din til din postkasse på leveringsadressen du har lagt inn ved bestilling. Pakken vil da ha et sporingsnummer, og du vil få beskjed av posten når pakken skal være levert i din postkasse.

Hvis din postkasse er låst, hvis pakken ikke får plass, eller det av andre årsaker ikke er mulig å levere pakken i postkassen din, leveres pakken til ditt nærmeste  postkontor eller Post i Butikk, og skannes som en hentesending. Da vil du få en SMS/epost om at pakken kan hentes på postkontoret. 

Velger du fraktmetoden «Pakke i postkassen – pose på døra» vil du få mulighet til å få pakken din *helt frem til døra di. Da vil du få en SMS/e-post når sendingen er levert som «Pose på døren», og er kommet hjem til deg. 

For å kunne velge leveringsalternativet «Pose på døren» er det noen kriterier som du må tenke gjennom, og må være oppfylt for at levering skal skje til døra di:

  • «Pose på døren» kan IKKE brukes for mottakere med postboks-adresse.
  • Avstanden fra postkasse til mottakers dør må ikke være mer enn 250 m.
  • Hus må være tydelig merket med husnummer og oppgang, har du leilighetsnr bør du også skrive inn dette i adressefeltet.
  • Døren må være tydelig merket med navnet ditt.
  • Posten må ha adgang til mottakers dør, f.eks. ved låst ytterdør til felles inngang

*I tilfeller der kriteriene over ikke er oppfylt blir sendingen levert til mottakers postkontor eller Post i butikk for utlevering.  

Vi har FRI FRAKT* på ordre over kr 1000,- Handler du for et mindre beløp enn det, og velger «Pakke i postkassen» som fraktvalg tilkommer det en liten fraktkostnad på kr 59,-

(*Fri frakt gjelder ikke på møbler eller store/skjøre varer.)

2. Hente pakken selv på nærmeste postkontor

Om du har valgt fraktmetoden «Hente i post i butikk» har du selv fått muligheten til å velge selv hvilket nærmeste postkontor du ønsker å få tilsendt pakken til. Dette er enkelt og fleksibelt. Leveringstiden avhenger av Brings logistikk, og hvor i landet du bor, men vår normale leveringstid ligger på mellom 2 – 4 virkedager. Vi tar også forbehold om leveringstiden inn mot høytider og travle perioder for Brings logistikk.
Pakkene våre har sporingsnummer og sendes klimanøytralt. 

Vi har FRI FRAKT* på ordre over kr 1000,- med Postens Servicepakke. Handler du for et mindre beløp enn det, og velger «Hentes i butikk» som fraktvalg tilkommer det en fraktkostnad på kr 99,- 

(*Fri frakt gjelder ikke på møbler eller store/skjøre varer.)


3. Hente varene i butikken vår hos oss i Buvika

Om du har valgt fraktmetoden «å hente varene hos oss i butikken vår i Buvika», er det trivelig med besøk, veldig fleksibelt og GRATIS.
Da er det bare å komme innom oss i butikkens åpningstider. (tirsdag – fredag kl 11-18, eller lørdag kl 10-16).

 

Levering / bestilling til utlandet

Vi leverer og sender dessverre ikke pakker utenfor Norges grenser.
(Unfortunately, we don’t deliver or send packages outside Norway. )