Kjøpsvilkår & Betingelser

 

Navn: Korn Interiør AS
Epost: post@korninterior.no
Telefon: +47 73 18 50 44
Adresse: Sandavegen 17 – 7350 Buvika  –  Norge
Organisasjonsnummer: 914 764 092

Våre betalingsløsninger: Hos oss kan du betale med KLARNA Bank eller med VIPPS.

 

Leveringsbetingelser og risiko

Korninterior.no står ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser i levering av din vare, som skyldes feil eller forsinkelser hos fraktleverandør Bring/Posten. Alle leveringsfrister er veiledende, og avvik kan forekomme. Dersom din sending blir forsinket, eller borte vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg slik at den kan mottas så raskt som mulig.

 

Dersom du ikke har mottatt din bestilling innen 10 virkedager etter at den er bestilt ber vi deg ta kontakt på post@korninterior.no. Dersom du mot formodning ikke skulle motta dine varer, får du selvsagt refundert det du har betalt.

 

En vares risiko overgår til kjøper når angreretten (14 dager etter mottagelse av varen) er utløpt. Er varen blitt skadet etter at kjøperen har fått den, gjelder fortsatt angreretten, med mindre skaden skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra kundens side.

Vi anbefaler at du velger å beholde originalemballasjen, da varen bør leveres i originalemballasjen for at vi skal kunne bekrefte opphavet.

 

Sikkerhet

Korn Interiør.no tilbyr kun sikre betalingsløsninger fra anerkjente betalings-leverandører. Hos oss kan du betale med Klarna Bank AB eller VIPPS AS. Ønsker du å vite hvilke personopplysninger vi registrerer, kan du lese om dette under «personvern«. Har du andre spørsmål angående sikkerhet, kan du ta kontakt på post@korninterior.no.

 

Betaling

MVA på 25% inngår i alle priser. Personer bosatt på steder som har MVA-fritak, må ta kontakt på post@korninterior.no vedrørende dette.

 

Det tilkommer ingen andre avgifter på ditt opprinnelige kjøp, enn det som står opplyst i bestillingsbekreftelsen du mottar per e-post.

 

Alle priser er i norske kroner (NOK).

Våre betalingsløsninger: Hos oss kan du betale med KLARNA Bank eller med VIPPS.

 

Betaling med Klarna Checkout:

Med Klarna Checkout får du en enkel og smidig handleopplevelse. Her kan du handle på den måten du foretrekker best selv, med å betale med kort med en gang, betale med faktura, eller del opp kjøpet og betal i månedlige avdrag.

 

Ved utsjekk i handlekurv fyller du inn dine kundeopplysninger for betaling og levering, og velger hentested. Deretter får du opp de ulike betalingsmulighetene du har, og velger det som passer best for deg. Ved kortbetaling vil beløpet reserveres på din konto umiddelbart etter bestilling, og vil deretter ikke være tilgjengelig på ditt betalingskort før reservasjonen evt blir utløst. Reservasjonen vil ikke trekkes fra ditt betalingskort før bestillingen er behandlet.

 

Ved betaling med Klarna faktura blir fakturaen utstedt til kjøperen når bestillingen er fullført og varene er sendt. Betalingsfrist og relevant info kommer frem i fakturaen fra Klarna, men betalingsfrist på fakturaen er på minimum 14 dager. Kjøpere under 18 år kan ikke betale med faktura.

 

Når du velger å betale med Klarna som betalingsløsning vil Klarna foreta en kredittsjekk av deg, og du vil motta et gjenpartsbrev enten elektronisk eller pr.post.

 

Betaling med VIPPS:

Hos oss kan du også betale med VIPPS som betalingsløsning.

 

Gavekort

Vi jobber med nye løsninger ang våre gavekort akkurat nå, så pr.dags dato er det ikke mulig å betale i nettbutikken med gavekort. Vi jobber med å løse problemet så raskt vi kan.

 

Rabattkode

Dersom du har en rabattkode du ønsker å benytte på Korn Interiør.no, må koden tilføyes og aktiveres i din «handlevogn».

 

Dersom ikke annet er opplyst, dekker rabattkoden kun prisen på varen du bestiller, ikke øvrige gebyrer. Det er ikke mulig å handle vare(r) for lavere beløp enn verdien på rabattkoden (dette gjelder i tilfeller hvor rabatten er et beløp, ikke ved prosent avslag).

 

Dersom du har glemt å legge inn din rabattkode før betaling, kan vi dessverre ikke endre dette i etterkant.

 

Oppretting og oppdatering av kundekonto

For å opprette kundekonto hos Korninterior.no, klikker du på «min konto» og «opprett ny konto». Fyll ut kontaktinformasjon og velg et passord og klikk «send». Du vil motta en bekrefelse på opprettelsen per e-post. Du logger inn på «min konto» med e-postadressen din og ditt valgte passord. For å oppdatere eller endre kontoinformasjon logger du inn på «min konto» og klikker på «endre» eller «behandle adresser». Trykk på «lagre» når endringen er gjennomført.

 

 

Ordre

For å se ventende og/eller tidligere gjennomførte ordre, logger du inn på «min konto». Her vil du finne en oversikt over ventende og tidligere ordre. På «min konto» kan du også redigere og oppdatere kontaktinformasjon som navn, adresse og lignende. Du kan også lage deg din egen ønskeliste.

 

Juridisk navn: KORN INTERIØR AS

Org nr: 914 764 092